Kırşehir

Kırşehir'de yılbaşı tedbirleri

16:45 31 Aralık 2015
Kırşehir'de yılbaşı tedbirleri

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı nedeniyle kentte tedbirleri 3 katına çıkardı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı akşamı ve tatili için kentteki asayiş ve trafik önlemlerinin 3 katına çıkarıldığı belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, alış veriş merkezleri, pazar yerleri, mağazalar ve umuma açık lokanta gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olayları ile taşkınlıklara karşı yaya ve motorize ekip sayısının artırıldı.

Halka açık meydan ve alanlar ile umuma açık istirahat yerlerinde yaşanabilecek olayların önlenmesi için de yaya ve motorize ekipler denetimlerini sürdürüyor. Ankara, Lise, Terme caddeleri ile Uzun Çarşı civarında ikişerli gruplar halinde toplam 20 yaya devriye ekibi görev yapacak.

Ankara- Kayseri karayolundaki ekip sayısı 15'e çıkarıldı. Yılbaşı tatilinde kar yağışı ve yol trafiğinin yoğun olması nedeniyle trafik ekipleri sürücüleri emniyet kemeri, kış lastiği, zincir ve don olaylarına karşı uyarıyor. Yılbaşı akşamından itibaren üç gün sürecek tatil süresince hava koşullarının olumsuz seyredeceği tahmin edilerek, şehirler arası yolcu terminali, ilçe ve köy durakları gibi alanlarda yolcu kapasitesi artacağı için devriye ekipleri takviye ediliyor. 

Şehir içinde trafik ekipleri akşam saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar alkol ve emniyet kemeri uygulamaları da yapacağı öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.