Kırşehir

Ramazan Bayramı kutlanıyor

18:13 05 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı kutlanıyor

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve il protokolü, yetim ve öksüz çocuklarla, yaşlılar ve şehit ailesini ziyaret ederek bayramlaştı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şentürk ve beraberindekiler, Öğretmenevi'ndeki Ramazan Bayramı programının ardından Fatma Bacı Sevgi Evlerine geçerek çocukların bayramını kutladı. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Şentürk, yetim ve öksüz çocukların her zaman devletin himayesinde olduğunu söyledi.

Daha sonra Kırşehir Huzurevini ziyaret eden Vali Şentürk ve beraberindekiler, burada kalan yaşlıların ellerini öperek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şentürk, her türlü talep ve isteklerinde huzurevi sakinlerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Siz büyüklerimiz bu vatan için yıllarca hizmet ettiniz. Bu vatana evlatlar yetiştirdiniz. Devletimiz de sizlerin hayatlarınızı en rahat bir şekilde sürdürebilmeniz için çalışmalar yürütüyor. Sizlerin yüzünü her zaman gülerken görmek istiyoruz. Bir arzunuz ya da derdiniz olduğunda mutlaka bize bildirin." ifadelerini kullandı.

Vali Şentürk ve beraberindekiler, geçe hafta Hakkari'de şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Gevrek'in evini de ziyaret etti.

Ziyaretlere, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya, Mikail Arslan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Sıktı Akgül, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kamu kurumlarında görevli daire müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.