Kırşehir

Kırşehir'de TANAP bilgilendirme toplantısı

15:31 07 Mart 2017
Kırşehir'de TANAP bilgilendirme toplantısı

Kırşehir'de, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldığı ifade edildi.

Türkiye'de 20 ilden geçmesi planlanan proje ile ilgili TANAP adına sosyal ve çevresel yatırım programları uzmanı Yurdanur Özsöyler'in sunum yaptığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizde 20 ilden geçmesi planlanan TANAP güzergah üzerindeki yerel nüfus için sürdürülebilir kalkınma yaratmak ve yaşam kalitesinin gelişimine destek vermek amacıyla 'TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları' kapsamında proje karşılığı hibe destek programı planlamaktadır. Bu kapsamda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi, kaymakamlar, belediye yetkilileri, yerel yönetimler, kamu kurumları, köy ve mahalle muhtarları, çevresel ve sosyal faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları, Ahi Evran Üniversitesinden akademisyenler, meslek odaları, küçük ve orta ölçekli işletmelerin temsilcileri katıldı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.