Kırşehir

Bir ayda yüz bin hastaya sağlık hizmeti verildi

15:17 08 Şubat 2018
Bir ayda yüz bin hastaya sağlık hizmeti verildi

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ocak ayında 102 bin 359 hastaya sağlık hizmeti verildi.

Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, geçen yılın ocak ayına göre sağlık hizmeti verilen kişi sayısında, yüzde 21'lik bir artışın gerçekleştiği bildirildi.

Geçen yılın ocak ayında 84 bin 416 hastaya hizmet verildiği belirtilen açıklamada, rakamın bu sene ocak ayında 102 bin 359'a yükseldiği, acil serviste 28 bin 434, polikliniklerde 70 bin 862, yataklı servislerde ise 3 bin 63 kişinin sağlık hizmeti aldığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, Kırşehir'de, hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyelere çıkararak, hizmet kalitesini daha da artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başka illere hasta sevkinin önüne geçmeyi amaçladıklarını bildiren Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Bünyemizdeki sağlık tesislerinden verilen hizmet kalitesini daha çok artırarak, hasta sevkinin önüne geçebilmeyi istiyoruz. Tüm sağlık tesislerimizde hizmet kalite standartlarını en üst seviyeye çıkarmak ve hastalarımızın memnuniyetini arttırmak için canla başla çalışıyoruz. Bu gayret ve özveriyi gösteren tüm personellerimize ve bize güvenerek sağlıklarını emanet eden hasta ve hasta yakınlarına teşekkür ediyorum. Tedavi için gelen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.