Kırşehir

Kırşehir'de köylü pazarı hizmete girdi

15:10 23 Şubat 2018
Kırşehir'de köylü pazarı hizmete girdi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentteki kapalı pazar yerinin yan tarafına yapılan köylü pazar yerinin hizmete girdiğini bildirdi.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, köylü pazar yerinin tamamlanarak, Kırşehir halkın hizmetine sunulduğunu, daha sağlıklı bir ortamda satışların yapılacağını belirtti.

Kırşehir halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını, köylü pazarında köylerden sebze meyve getirenler daha güzel bir ortamda ürünlerini satabileceklerini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Köylülerin şehir merkezine getirdikleri ürünleri daha sağlıklı bir ortamda satmaları için köylü pazarını artık kullanabilecekler. Genelde pazar ve pazartesi günleri köylülerimiz, şehir merkezine gelerek köylerinde ürettikleri süt, peynir, yoğurt, yumurta ve yağ gibi ürünleri gelişi güzel, sağlıksız ortamlarda satışa sunuyorlardı. Buna bir son vermek istedik. Köylülerimizi kapalı pazar yerinin yanındaki yaptığımız alanda ürettikleri ürünleri, köylü pazar yerinde Kırşehirlilerle buluşturacaktır.

Köylülerimizin büyük gelir kaynaklarından olan ve ülke üretiminde önemli bir yere sahip üretici vatandaşlarımız artık yeni oluşturulan bu alanda rahat bir şekilde köylü pazar yerinde yetiştirdikleri ürünleri satacaklar."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.