Kırşehir

Kırşehir'de "Açık Kapı Ofisi" hizmete başladı

16:11 13 Nisan 2018
Kırşehir'de "Açık Kapı Ofisi" hizmete başladı

Kırşehir Valiliği'nde, Açık Kapı Ofisi'nin hizmete başladığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Açık Kapı-Milletin Kapısı" projesinin Kırşehir Valiliği'nde uygulanmaya başlandığı ifade edildi.

Kırşehir Valiliği hizmet binasının giriş katında Açık Kapı Ofisi'nin hizmete girdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımızın başvurularının elektronik ortamda kaydedilip ilgili birimlere yönlendirileceği, başvuru sahibinin sürece ilişkin mesaj yoluyla bilgilendirileceği, yapılan işlemlerin üst yöneticiler tarafından takip edileceği Açık Kapı Projesi, vatandaşlarımızın devlete ulaşacağı bir hizmet olacaktır. Kamu hizmetlerini sunanlar ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güven ortamında sağlamak, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin alınarak değerlendirilmesini sağlamak ve kronik sorunlara çözümler üretebilmek projenin temel hedefleridir. Bugün itibariyle vatandaşlarımız Valilik binamızın giriş katında bulunan halkla ilişkiler konusunda eğitimli personelin görev aldığı ve Açık Kapı Ofisine sözlü ya da yazılı olarak, www.acikkapi.gov.tr internet sitesinden ya da Açık Kapı mobil uygulaması ile başvuruda bulunabilecekler."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.