Kırşehir

Rektör Karakaya, öğrencilere projeleri anlattı

15:37 08 Mayıs 2018
Rektör Karakaya, öğrencilere projeleri anlattı

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerle bir araya gelerek, yürüttükleri projeleri anlattı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, AEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda "Rektör-Öğrenci Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü Öğrenci Konseyi Başkanları Ömer Faruk Akbulut ile Emrehan Yücel'in yaptığı etkinlikte AEÜ Rektörü Karakaya, öğrencilerle söyleşti.

Öğrencilerle her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiğini, bu buluşmaların belirli aralıklarla yaptıklarını anlatan Karakaya, medeniyetlerin ileriye dönük hayatlarının, gençlerin gayretine ve onları yetiştirenlerin emeğine bağlı olduğunu ifade etti.

Karakaya, gençlerin nitelikli ve yetişmiş olmasının önemine işaret ederek, gençlere inandıklarını ve güvendiklerini söyledi.

Öğrencilere üniversitenin projeleri hakkında bilgi veren Karakaya, üniversitelerinin 130 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT), Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi (SAUTER), Jeotermal Seracılık, Kaba Yem ve Kaman Cevizi projeleri olduğunu kaydetti.

Etkinliğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ile dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.