Kırşehir

Kırşehir'de üst yapı çalışmaları

18:13 30 Haziran 2018
Kırşehir'de üst yapı çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Lise Caddesi düzenlemesinin bitmesiyle şehrin dört bir yanında yapılan üst yapı çalışmalarının tamamlanacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Lise Caddesi'ndeki üst yapı düzenlemelerini inceleyen Belediye Başkanı Bahçeci, Kırşehir'e daha konforlu, yeşil alanlara sahip bir ulaşım ağı kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kentin dört bir yanında çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Kırşehir merkezde ne varsa mahallelerimizde de o olacak. Bu anlayış ile çalışmaları sürdürüyoruz. Şükürler olsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. A'dan Z'ye yenilediğimiz alt yapı çalışmalarımız tamamlandı. Üst yapı çalışması ise sadece Lise Caddesi'nde kaldı. Bu bölgenin bitimiyle tüm ana caddeler tamamlanmış olacak. İlimizin dört bir köşesinde şehri imar ve ihya etmeye devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Halka hizmet noktasında elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım, parke taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.