Kırşehir

Başkan Bahçeci'den Türk Kızılayı'na kurban bağışı

12:25 06 Ağustos 2018
Başkan Bahçeci'den Türk Kızılayı'na kurban bağışı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk Kızılayı'na kurban bağışında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılayı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, Başkan Bahçeci'yi ziyaret etti.

Bahçeci, ziyarette kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay'ının her türlü doğal afet ve zorlu şartlarda büyük hizmetler verdiğini ifade eden Bahçeci, yurt içinde ve dışında yaptığı çalışmalarla milletin göğsünü kabarttığını belirtti.

Bahçeci, devletin ve milletin merhamet eli olan Türk Kızılayı'na güvenle kurban bağışını yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türk Kızılayı her zaman üzerine düşen görevi yapmış ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için katkıda bulunmuştur. Vatanına bayrağına, milletine ve demokrasisine sahip çıkan göz bebeği bir hayır kuruluşumuzdur. Vekaletle kurban kestirmek toplumumuzda sıkça yaşanıyor. Eskisi gibi her evde kurban kesimi kolay olmuyor o yüzden vatandaşlarımızın ciddi bir bölümü kurbanlarını gerek Türkiye'de gerekse dünyada fakirlere ulaştırılmak üzere kestiriyorlar. Türkiye ve bütün dünyada kabul edilmiş, güvenilir, ciddi bir birikimi olan Türk Kızılayı bu noktada vekaletle kurban kesimi tercih edeceğimiz birinci derecede kuruluştur. Bu noktada vekaletle kurban kestirecek olan tüm vatandaşlarımızı, hemşehrilerimizi Kızılay vasıtası ile ibadetlerini yapmaya davet ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.