Kocaeli

10. Ford Otosan Kupası Yelken Yarışları sona erdi

19:45 06 Eylül 2015
10. Ford Otosan Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Kocaeli'de düzenlenen Geleneksel Açık Deniz 10. Ford Otosan Kupası Yelken Yarışları ödül töreniyle sona erdi.

Ford Otosan sponsorluğunda, İzmit Yelken Kulübü desteğiyle düzenlenen organizasyonda, 3 kategoride yarışan 25 yelkenciden dereceye girenlere ödülleri verildi. 

İzmit Körfezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda, laser 4.7 kategorisinde Metehan Olgun, laser radial kategorisinde Alper Tarhan, optimist kategorisinde ise Ece Emine Şener birinci oldu. 

Ford Otosan Boyahane Alan Müdürü Koru Sarıkaya, İzmit Yelken Kulübü bahçesinde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden yarışmaya katılan sporcuların, vatandaşlara keyifli bir hafta sonu yaşattığını söyledi. 

Artık gelenekselleşen yarışmanın bu yıl 10'uncusunu geride bıraktıklarını dile getiren Sarıkaya, "Bu organizasyonla İzmit Körfezi'nin yelken sporunda bir merkez haline gelmesini istiyoruz. Ford Otosan, yelken sporuna ve bu sporlara uğraşanlara destek vermeye devam edecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, dereceye giren yelkencilere ödüllerini verdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.