Kocaeli

Kocaeli Birlikspor'dan hakeme tepki

13:17 08 Kasım 2015
Kocaeli Birlikspor'dan hakeme tepki

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un 10. hafta mücadelesinde dün Amed Sportif Faaliyetler'le 1-1 berabere kalan Kocaeli Birlikspor'un kulüp başkanı ve teknik direktörü, hakemin kırmızı kart ve penaltı kararlarını eleştirdi.  

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen başkan Fahrettin Kandemir, sezon başından beri birçok karşılaşmanın skoruna etki edecek hakemlerin maçlarına çıktığını bildirdi.

Bugüne kadar hakemlerle ilgili olumsuz bir açıklamada bulunmadıklarını ifade eden Kandemir ancak Amed Sportif Faaliyetler maçında yine kötü bir yönetimle karşılaştıklarını anlattı.

Kandemir, ilk yarıda takımının gereksiz verilen kartlar nedeniyle 10 kişi kaldığını öne sürerek, "On kişi kalmamızla oyun sistemimiz değişti. Belki farklı kazanacağımız maçta 45 dakika temkinli oynadık. İkinci yarıda verilen penaltıya ise söyleyecek söz bulamıyorum. Hakem zaten pozisyona uzak, arkada kalmış, müdahaleyi görmesi bile söz konusu değil. Penaltı verdi. Yazık, bu maçın hakkı bu olmamalı, hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör İsmet Taşdemir de hakemin skora etki edecek kararlar verdiğini iddia ederek, "Verilen gereksiz sarı kartlardan, kırmızı kart ile önemli bir futbolcumuzun oyundan atılması... İkinci yarıda verilen uydurma bir penaltı... Galip geleceğimiz karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.