Kocaeli

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yılmaz:

10:18 10 Kasım 2015
AK Parti Kocaeli Milletvekili Yılmaz:

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 1 Kasım seçimlerine ilişkin, "Kazanan milletimiz oldu" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Seçim sonuçlarına değinen Yılmaz, şunları söyledi:

"Güzel bir neticeyle hem İzmit'imiz de hem Kocaeli'miz de Rabbim milletimizin yüzünü güldürdü. Kazanan milletimiz oldu. Mazbatamızı aldıktan sonra ilk ziyaretimi başkanımıza gerçekleştiriyorum. Kendisi gerçekten, tecrübesiyle, hizmetleriyle İzmit’imizde tarihi rekor oyun alınmasında büyük emeği ve katkıları oldu. CHP bu seçimde ilk defa İzmit’te oy düşüşü yaşadı. AK Parti'nin hem yerel hem de genel hizmetleri bu dönemde yeni güçle, yeni aşkla, ilk gün ki aşkla yeniden başlayacak."

Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti’ye oy vermeyenlerin bile yüzünü güldüren bir sonuç oldu. Ülkeyi gerçekten seven, iyiliğini isteyenler, ülkemizin bu tablosundan memnundur" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin tarihi bir başarı elde ettiğini vurgulayan Doğan, şöyle konuştu:

"Elde edilen başarı, milletimize hizmeti getiren, Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz sayesindedir. Bizler de yereldeki görevimizi iyi yapıyoruz. Ankara iyi olmazsa, bu zincir iyi kurulmazsa bunlar yapılamaz. Teşkilatımızın da emeği büyük  Her tarafta işler iyi bir noktadaydı. Vatandaşımız da bunun puanını sandıkta gösterdi. Milletvekili adaylarımız halkın vekili olma yolunda güzel çalışmalar yaptılar. Ülkemizin önü açıldı, milletimizin yüzü güldü ve yarınlara güzel bakıyoruz. İzmit’te iki kişiden birinden fazlası AK Parti’ye oy verdi. İzmit AK Parti yönetimlerini sevdi ve destekledi. Bize düşen,  İzmit’te daha da çok hizmet etmek. Vatandaşımız yaptığı tercihiyle hizmeti daha da hak etti ve sorumluluğumuz daha da arttı. Ankara’da güzel bir ekibimiz var. İsteriz ki Kocaeli’nde iki bakanımız olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.