Kocaeli

Bakan Işık'tan Kocaeli Birlikspor'a ziyaret

15:56 12 Kasım 2015
Bakan Işık'tan Kocaeli Birlikspor'a ziyaret

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor’u ziyaret etti.

Körfez ilçesindeki kulüp tesislerine gelen Işık, futbolcular ve teknik heyetle yemek yedi.

Bakan Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, motive etmek açısından futbolcularla bir araya geldiklerini belirterek, takımın 18 puanla liderin 4 puan gerisinde yer aldığını söyledi.

"Takımın önümüzdeki süreçte başarılı olacağına ve PTT 1. Lig' çıkacağına inanıyorum" diyen Işık, Kocaeli Birlikspor'a başarılar diledi.

Işık, Kocaeli'de yaklaşık 150 milyon lira yatırımla yapılan yeni stadyumun bitmek üzere olduğunu dile getirerek, "Kocaeli gibi bir kente Süper Lig takımı şart. Kocaeli Birlikspor'u da biz Süper Lig’de görmek istiyoruz. Bütün şehrin Süper Lig'de bir takımı olma arzusunu yerine getirmek istiyoruz. Bu noktada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Lig maçlarındaki hakem hatlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Işık, insanın olduğu yerde hata olabileceğini dile getirdi.

Işık, hakem hatalarının minimize edilmesi için ilgili tarafların biraz daha yoğunlaşması gerektiğini belirterek, aynı  hataların tekrar edilmemesinin önemli olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.