Kocaeli

Kocaeli Birlikspor'da iç sahada ilk mağlubiyet

14:38 14 Aralık 2015
Kocaeli Birlikspor'da iç sahada ilk mağlubiyet

Süper Toto Süper Lig'de 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor, 16. haftada Aydın 1923 takımına 2-1 yenilerek iç sahada yaptığı 8. maçta ilk mağlubiyetini aldı.

Bu sezon sahasında oynadığı maçların 5'ini kazanıp, 2'sinde berabere kalan Kocaeli ekibi, Aydın 1923'e 2-1 yenildi.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın 1923 karşısında üzülerek yenildiklerini belirterek, "Takımımızda son haftalarda bir düşüş yaşanıyor. Aydın 1923 karşısında zirve yolunda çok önemli üç puan kaybettik. Hakemin oyun süresince kötü yönetimi maçın skoruna elbette etki etti ancak biz bunlara fırsat vermeden karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu" dedi.

Kandemir, taraftarın takıma çok güzel sahip çıktığını dile getirerek, her geçen gün seyircilerinin artmasının kendilerini sevindirdiğini, Bucaspor karşılaşmasını kazanarak devreyi bitirmek istediklerini söyledi.

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise Aydın 1923 karşısında oyuna kötü başladıklarını ifade ederek, "Kontra ataktan gol yedik. Bu gol oyun sistemimizi bozdu. Golü kalemizde görünce oyundan koptuk. Son haftalarda maalesef kötü oynuyoruz. Bunun ligin sonuna gelmesi bizim açımızdan iyi oldu. Devre arasında bu eksiklerimiz kapatacağız. Karşılaşmasının hakemi tüm ikili kararlarda konuk takım lehinde kullandı. Kötü bir oyun sergiledi. Verilmeyen bir çok faul, bir çok kart maçın sonuca etki etti" diye konuştu.

Taşdemir, son zamanlarda maçlarına çok kötü hakemler verildiğini vurgulayarak, "Son maçımızı da kazanarak devreyi tamamlayacağız. Bu ligin oyunu gerçekten çok farklı. Biz biliyoruz ki bu oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece, bu yolun sonu şampiyonluk olacak" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.