Kocaeli

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan:

13:27 08 Ocak 2016
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan:

"Sporcuların kazanma arzuları üst düzeyde, bu da bizi mutlu ediyor"

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kocaeli'de düzenlenen Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden sporcuların motivasyonundan, memnun olduklarını söyledi.

Delihasan, İzmit'teki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda AA muhabirine yaptığı açıklamada, ümitler mücadelesinin ardından şampiyonanın gençler kategorisindeki müsabakalarla sürdüğünü belirtti.

A takımda yarışan genç sporcuların şampiyonaya katılmadığını ancak dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edeceklerini kaydeden Delihasan, şunları söyledi:

"Sporcuların kazanma arzuları üst düzeyde, bu da bizi mutlu ediyor. Avrupa Şampiyonası'na çok az bir süre var. Şubat ayının ilk haftası yapılacak. Pazar günü de burada seçmeler yapılacak. Milli takım son şeklini alacak. Ondan sonra kampa gireceğiz. Şampiyona güzel gidiyor. Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde edecek bir takım buradan seçilir. İnşallah bu güzellik Avrupa Şampiyonası'nda da devam eder. Tabi burada antrenörlerin çok büyük etkisi var. Doğru sporcuları seçip, bize teslim ederlerse, Avrupa Şampiyonası'ndan başarıyla döneriz."

Şampiyona yarın sona erecek. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.