Kocaeli

CHP Milletvekili Hürriyet'in eşinin bıçakla yaralanması

16:05 25 Ocak 2016
CHP Milletvekili Hürriyet'in eşinin bıçakla yaralanması

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet'in kayınbiraderi tarafından bıçakla yaralanmasına ilişkin, eşinin, anlık öfke nöbetine giren kardeşinin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralandığını bildirdi.

Hürriyet, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyunca bilindiği üzere söz konusu hastanede, psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi, babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur. Eşim, anlık bir öfke nöbetine giren kardeşimin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralanmıştır. Eşimin tedavisi devam ederken, kardeşim ise güvenlik güçlerine teslim olmuştur."

Milletvekili Hürriyet, Başiskele ilçesinde özel hastanede ameliyat olan babası Şaban Kaplan'ı eşi Murat Hürriyet ile ziyaret etmiş, hastanede refakatçi kalan CHP'li vekilin kardeşi Emrah Kaplan, tartıştığı eniştesini bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.