Kocaeli

"Miço koyu" kadınlar plajı olacak

13:45 17 Şubat 2016
"Miço koyu" kadınlar plajı olacak

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Kerpe Miço koyunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile incelemelerde bulundu..

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kerpe Miço koyu, kadınlar plajı olarak kullanıma açılacak.

Başkan Karaosmanoğlu, burada yaptığı açıklamada, Kerpe Miço koyunun Kandıra'nın Karadeniz sahilindeki en güzel koylarından biri olduğunu dile getirerek, "Doğal güzellikleriyle dikkat çeken koyu bu yaz dönemine yetiştirilmek üzere kadın plajı olarak planlıyoruz. Kadınlarımıza özel olacak ve rahat bir şekilde kullanılacakları bu plaj, kentimizdeki önemli bir talebi de karşılamış olacak" diye konuştu.

Mutlu ve kendilerini özel hissettirecek merkezlerle kadınların toplumdaki konumlarının da güçleneceğini vurgulayan Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

"Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz ve bu artarak devam edecek. Hayatın stresini ve yoğunluğunu, yaptığımız bu tesislerde kadınlarımız geride bırakacak, huzurlu bir şekilde dinlendikten sonra tekrar yaşamlarına kaldığı yerden devam edecekler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.