Kocaeli

Kocaeli Birlikspor Başkanı Kandemir:

14:02 22 Şubat 2016 1 Yorum Var
Kocaeli Birlikspor Başkanı Kandemir:

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor, Ankara Demirspor ve Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmalarını art arda kazanmaları durumunda şampiyon olacaklarını kaydetti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, "Takımımız Manisaspor maçı öncesi dokuz puan toplayarak zirveden kopmadı" dedi.

Birlikspor'un İnegölspor, Eyüpspor galibiyetlerinin ardından Tarsus İdman Yurdu maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktığını ifade eden Kandemir, "Her ne kadar oyun anlamında sahaya istediğimizi yansıtamamış olsak da galip geldiğimiz için mutluyuz. Teknik anlamda sadece Tarsus İdman Yurdu'nun takımımızın oyun düzenini bozmaya yönelik ve oyunu soğutma anlamında kötü bir taktik uyguladığını gördük. Bu seyir anlamında güzel bir tablo ortaya çıkarmadı" diye konuştu.

Kandemir, teknik heyeti, futbolcuları ve karşılaşmaya gelerek takımlarına destek olan taraftara teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Takımımız zirveden kopmadı. Şimdi Manisaspor deplasmanı da dahil olmak üzere, içeride art arda oynayacağımız Ankara Demirspor ve Tepecikspor maçlarını kazanmamız durumunda şampiyon oluruz. Futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle bunları konuştuk. Bunu başarabilecek güçteyiz. Ben bu kulübün başkanı olarak buna inanıyorum."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Kamil 8 yıl önce Şikayet Et
    Kandemir kulüpte 3.5 tirilyon açık var
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.