Kocaeli

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

17:29 18 Mart 2016
Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Çanakkale Savaşı'nda askerlerimiz bazen bir günde bir öğünü bulamıyordu. Çok zor günlerdi. Bugünlere gelmemizi şehitlerimize borçluyuz." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü izcileri tarafından Fevziye Camisi yakınında Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla, şekersiz üzüm hoşafı dağıtıldı.

Bakan Işık, temsili asker kıyafeti giyen minik izcilerin hoşaf ikramını geri çevirmeyerek, izcilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Işık, "Çanakkale Savaşı'nda askerlerimiz bazen bir günde bir öğünü bulamıyordu. Çok zor günlerdi. Bugün ülkemiz ise refah içerisinde. Bugünlere gelmemizi şehitlerimize borçluyuz. Ruhları şad olsun." diye konuştu.

Daha sonra beraberindeki Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile seyyar satıcı ve esnafı ziyaret eden Işık, vatandaşlarla selamlaştı.

Karşılaştığı çocuklara da ilgi göstererek seven Bakan Işık, kaldırımda tesisat çalışması yapan işçilerle bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.