Kocaeli

Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

14:03 28 Mart 2016 2 Yorum Var
Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

Taşdemir, dün deplasmanda Tokatspor'u 2-1 yenmelerine ilişkin, maçın başlangıcındaki gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için ilk yarıyı 1-0 geride tamamladıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu takım ligin en iyisi ve bu ekip şampiyonluğu hak ediyor." dedi.

Bu durumun takımın motivasyonunu olumsuz etkilediğini ifade eden Taşdemir, daha sonra futbolcuların tecrübelerini sahaya yansıttığını kaydetti.

Taşdemir, karşılaşmanın sonlarına doğru 2 gol bularak maçı kazandıklarını dile getirerek, "Kaçırdığımız gol pozisyonlarını gole çevirmiş olsaydık maç daha farklı bir skorla bitebilirdi. Manisapor'un yenildiği bir haftada, deplasmandan 3 puan çıkarmamız şampiyonluk yolunda bizim için büyük bir avantaj oldu. Manisapor ile puan farkını 4'e indirdik. Kalan maçlarımızı da kazanarak şampiyon olacağız. Artık Kulüp başkanımızdan, yöneticimize, futbolcularımıza, teknik heyetimize, taraftarımıza, buna herkes inanıyor. Şampiyon olacağız. Bu takım ligin en iyisi ve bu ekip şampiyonluğu hak ediyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    2 tirilyon parayı duman eden Fikret sözleşme hatası
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sedat kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin Kandemir 14 milyar maaş alıyosun hangi kulüp Başkan'ı masş alıyor haram olsun Fikret yıldız sanada haram olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.