Kocaeli

Anadolu Ajansı 96 yaşında

11:56 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "En doğru haber, en doğru habercilik burada, güven veren bir teşkilat. 96. yılında bütün AA çalışanlarına başarılar diliyorum." dedi.

Karaosmanoğlu, Anadolu Ajansının (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Kocaeli Bürosunu ziyaret etti.

Ajansın çalışmaları hakkında AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş'dan bilgi alan Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, AA'nın büyük birikimi olan etkin kurumlardan biri olduğunu söyledi.

AA'nın Türkiye ve dünyanın pek çok noktasında temsilcilikleri olan önemli kurumlardan olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, "En doğru haber, en doğru habercilik burada, güven veren bir teşkilat. 96. yılında bütün AA çalışanlarına başarılar diliyorum. Kocaeli'de Türkiye'nin en önemli üretim kenti. Sanayi, liman ve lojistik kenti. Türkiye'nin lokomotifi olan bir kentte görev yapan arkadaşlar, buradaki gelişimi Türkiye'ye anlatıyor." diye konuştu.

Karaosmanoğlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği olarak da AA ile bir protokol yaptıklarını anımsatarak, "Sizin işiniz habercilik, biz haberci değiliz. Birlik olarak toplantılarımızı yapıyoruz, hedeflerimizi koyuyoruz. Sizin görüş ve önerilerinize önem veriyoruz." ifadesini kullandı.

Yalçıntaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ajansın vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

- Gürol'dan ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da AA Kocaeli Bürosunu ziyaret etti.

Gürol, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en önemli haber ajansı olan AA'nın, 96. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, ajansın öneminden bahsetti.

Gürol daha sonra AA Kocaeli Bürosu çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.