Kocaeli

"Miço Koyu" haziranda hizmete girecek

13:26 25 Nisan 2016
"Miço Koyu" haziranda hizmete girecek

Koyda inceleme yapan Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmada, "Hizmette hep koşacağız ve çalışacağız" parolasıyla görev yaptıklarını vurgulayarak, Miço Koyu'nun çalışmaları tamamlandığında doğal yapısıyla ilgi göreceğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kadınlar plajı olarak kullanıma açılacak Miço Koyu'nu yerinde inceledi.

Vatandaşların her isteğine karşılık vermeye çalıştıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, "Sadece kadınlarımıza ait olacak Miço Koyu'nda vereceğimiz hizmetin en iyi şekilde olması için gerekli talimatı verdim. Plajımız hazır hale geldiğinde tüm kadınlarımız özgürce kullanacaklar ve önemli olduklarını hissedecekler. Diğer plajlarımız da en iyi şekilde sezona hazır hale getirilecektir." şeklinde konuştu.

Karaosmanoğlu, Miço Koyu'nun plaj kısmının 1 Haziran'da açılacağını belirterek şunları söyledi:

"Plajımızın hemen yanında Kerpe merkezine kadar giden bir kanal bulunmaktadır. Bu kanalı da değerlendirip kanalı denizle birleştirerek farklı bir projeyi de hizmete sunacağız. Kadınlar plajımız tamamlandığında sosyal donatılar da mevcut olacak. Ulaşım noktasında sıkıntı olmaması için otobüs seferleri koyacağız."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.