Kocaeli

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

21:13 09 Haziran 2016
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "13-14 yıllık iktidarımız döneminde geçmiş iktidarlarla kıyasladığımızda en başarılı iktidarız diye iftiharla söylüyoruz." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Özhaseki, şeref defterini imzaladı.

Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, parti olarak köken belediyeciliğe dayandığını belirterek, kendi dönemlerinde şehirlerin "ellerinin ve yüzlerinin" açıldığını söyledi.

Problemlerle boğuşan şehirlerin kendi dönemlerinde hizmetle buluştuğunu ifade eden Özhaseki, "13-14 yıllık iktidarımız döneminde geçmiş iktidarlarla kıyasladığımızda 'en başarılı iktidarız' diye iftiharla söylüyoruz. Bunun aksini de söyleyen yok zaten." şeklinde konuştu.

Özhaseki, sağlıksız şehirler bulunduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Altyapısı oluşmamış, üst yapısı da belli belirsiz olan en ufak depremde bile yerle yeksan olacak birçok şehrimiz var. Bazı şehirlerimiz bunları yapmalarına rağmen kimliksiz şehirlerimiz var. Şehirlerin genel görüntüsü içinde yaşayanların inancını, yaşam şeklini, ilişkilerini de yansıtır. Kendi dünya görüşümüzü yansıtacak bir şehir silüetiyle karşı karşıya değiliz. Bunlar noktasında yapılacak işler var. Çevreyle de yapılması gerekenler var. Kocaeli sanayicisini örnek gösteririz, denizde, karada ve yeşil alandaki duyarlılığı her tarafa anlatırız diye düşünüyorum."

Konuşmanın ardından Karaosmanoğlu, Özhaseki'ye hediye verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.