Kocaeli

Vali Güzeloğlu esnaflarla görüştü

15:21 18 Ekim 2016
Vali Güzeloğlu esnaflarla görüştü

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel'de esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Güzeloğlu, ilçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, esnafların sadece ekonomik faaliyette bulunmadığını, birlik ve beraberliğe katkı sağlayıp, bizi biz yapan değerleri geleceğe taşıdığını söyledi.

Esnafların 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Görev yaptığım bütün illerde esnafımıza her zaman güvendim ve bu güvenimden dolayı da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Esnafın huzurunu temin etmek hem bizim asli vazifemizdir hem de bu ülkenin birliğine büyük hizmettir. Özellikle esnafımızla buluşarak, yaşanan, gündemde olan konuları sizlerden dinlemek ve anında bunlara çözüm üretebilmek adına bu toplantıları çok önemsiyoruz." ifadesini kullandı.

Güzeloğlu, esnafın hizmet verirken mutluluğunu sağlamanın kamu yönetiminin de temel vazifesi olduğunu aktararak, "Tek bir amacımız var, bugünümüzü ve geleceğimizi dünden daha iyi yapmaktır. Desteklenen ve devam eden projelerde Karamürsel, Marmara'nın ve Kocaeli'nin çok özel ve güzel kimliğini daha fazla kitlelere taşımada bir marka isim olacak. Bunu hep birlikte yapacağız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Karamürsel Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın, günün anısına Güzeloğlu'na tablo hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.