Kocaeli

Karamürsel'de mavi kapak toplama kampanyası

11:56 28 Ekim 2016
Karamürsel'de mavi kapak toplama kampanyası

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneğinin başlatttığı, "Tane tane kapak topluyoruz, adım adım engelleri aşıyoruz" sloganıyla başlatılan mavi kapak toplama kampanyası devam ediyor.

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karamürsel halkının sosyal projeler ve çevre konularında oldukça duyarlı olduklarını belirterek, mavi kapak toplama projesi ile pek çok vatandaşa engelsiz hayata katılımı konusunda destek sağladıklarını vurguladı.

Söz konusu projeyle 2011 yılından beri ihtiyacı olan pek çok kişiye engelli arabası sağladıklarını anlatan Tiryaki, engelsiz yaşama katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tiryaki konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Her 25 kilogram kapak karşılığında 1 tekerlekli sandalye alarak, engelleri hep birlikte aşıyoruz. 'Tane tane kapak topluyoruz, adım adım engelleri aşıyoruz' sloganıyla yola çıkan projeye destek veren ve vermek isteyen, engelli arkadaşlarımıza kardeşlerimize bir nebzede olsa yardım elini uzatan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geri dönüşümlü olmak üzere plastikten oluşan kapaklar toplatılarak, bütün toplanan kapaklar doğrultusunda engellilere tekerlekli sandalye ve ihtiyaçları olan malzemeler olarak geri dönecektir. Buradan Karamürsel’deki bütün kurumlara seslenerek kapak toplama kapsamında yardımcı olmalarını rica ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.