Kocaeli

Türkiye Tırmanma Şampiyonası

12:58 01 Kasım 2016
Türkiye Tırmanma Şampiyonası

Türkiye Tırmanma Şampiyonasının son yarışı, hafta sonu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın yedinci ve son yarışının, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından Kartepe Derbent’de gerçekleştirileceği bildirildi.

Kartepe Belediyesi katkılarıyla organize edilen yarışın, Derbent Jandarma Karakolu karşısından Kartepe'ye çıkan yeni asfalt yol üzerindeki Bayraktepe Restoran önünden başlayacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"6 kilometre sonunda eski Kartepe yolunda sona erecek. 5 Kasım 2016 Cumartesi günü Saat 14:00-17:00 arası, idari ve teknik kontroller ile başlayacak olan organizasyon, 6 Kasım 2016 Pazar günü, sabah 09:30 ile 11:00 saatlerindeki iki antrenman çıkışı ile devam edecek. İlk kez bir yarışın koşulacağı asfalt zeminli parkurda, 3 çıkış üzerinden düzenlenecek yarışın 1. çıkışı saat 13:00’de, 2. çıkışı saat 14:30’da ve 3. çıkışı da saat 15:30’da başlayacak. İlk kez Türkiye Drift Şampiyonası’nda yarışan Apexmasters pilotlarının da katılacağı ve her çıkış öncesinde ilk sırada start alacakları organizasyon, aynı akşam saat 18:30’da Çamçeşme Restoran tesislerinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile son bulacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.