Kocaeli

Kocaeli Valisi Güzeloğlu'na ziyaret

16:07 17 Mayıs 2017
Kocaeli Valisi Güzeloğlu'na ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve öğrenciler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güzeloğlu, "Hayatın akıcılığında doğuyoruz, çocuk, genç ve ardından yetişkin oluyoruz. Ancak bütün bu süreci en mutlu, sağlıklı ve başarılı yaşamanız ve bir sonraki aşamaya geçerken özgüvenli, geleceğine çok önemli değerler yaratabilen bireyler olarak yetişmenizi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlerin Türk gençliğini temsil ettiklerini belirten Vali Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Sizlerin şahsında bütün gençlerimizin bayramını kutluyorum. Gelecek her günün sizlere güzellikler getirmesini her birinizin spordan eğitime ortaya koyduğunuz başarının diğer gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Düzenli bir hayatın, sporla buluşmuş bir yaşamın, geleceğe dönük hedefe ulaştırmakta büyük bir katkısı var. O nedenle sizlerin çevrenize doğru modeller olduğunuzu düşünüyorum. Sizleri yetiştiren ailelerinize, öğretmenlerinize, spor hocalarınıza teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Bütün gençlerimize çok güveniyor ve onları seviyoruz."

Çintımar da Vali Güzeloğlu'na kabullerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.