Kocaeli

Milletvekili Yılmaz'dan Kandıra teşkilatına ziyaret

17:09 20 Mart 2018
Milletvekili Yılmaz'dan Kandıra teşkilatına ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, partisinin Kandıra ilçe yönetimini ziyaret etti.

Yılmaz, kongreyle yenilenen AK Parti Kandıra ilçe yönetimini ziyaret ederek, İlçe Başkanı Erol Ölmez, Yönetim Kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kollarına görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette yaptığı konuşmada, teşkilat olarak güzel bir kongre süreci gerçekleştirildiğini ve aynı heyecanla çıtanın daha yükseklere taşınacağına inandığını belirten Yılmaz, 2019 seçimleri öncesi her alanda yapılan çalışmaların halka çok iyi anlatma sorumluluğunun, tüm parti teşkilatlarının üzerindeki bir vebal olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, "Etrafımızda, sokağımızda, köylerimizde, kahvehanelerimizde bu meseleleri anlatma, yayma, kafası karışanları ikna etme sorumluluğumuz var. Özellikle yerel seçimlere bir yıldan az bir zaman kaldığı bir zamanda bu heyecanımızı daha da arttırarak 2019'a hazırlanmak zorundayız." dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'na da değinerek, harekatta en sıkıntılı kısmın atlatılarak Afrin merkeze girildiğini hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Askerlerimize ve sivil vatandaşlara zarar gelmemesi için çok tedbirli, yavaş ve dikkatle gerçekleştirilen bir operasyonun şu anda ilk aşaması nihayete erdi. Dünyanın gıpta ile baktığı bir operasyondu. İnşallah Suriyeli, orada oturan kardeşlerimiz yeniden oralara asli vatanlarına gönderilecekler. Burada birilerinin çok farklı beklentileri var. Türkiye ekonomik olarak sıkıntıya girsin, bir bocalasın da bizim önümüz açılsın beklentisinde olanlar var. Hevesleri kursaklarında kalacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.