Kocaeli

Karamürsel'den kısa kısa

15:20 23 Mayıs 2018
Karamürsel'den kısa kısa

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Sertçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, öğretim elemanları, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından okul birincileri Doğukan Gülcevhar ve Ogün Sever, okul ikincileri Ali Yağız, Kerem Bayar ile okul üçüncüsü Damra Enes Düzdağ'a ödül ve plaketleri verildi.

Daha sonra öğrenciler keplerini toplu halde havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

- Atatürk Ortaokulu'nda Bilim Fuarı açıldı

Karamürsel Atatürk Ortaokulu'nda Bilim Fuarı açıldı.

Fuar açılışına Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Narinoğlu ve Belediye Başkanı Yıldırım, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri inceleyerek, bilgi aldı.

Okul müdürü Mustafa Şahin, amaçlarının öğrencilerini bilimsel çalışmalarına yönlendirmek ve sosyal yönlerini kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

- Lise öğrencileri Portekiz'e gitti

Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Geriatri Hemşireliği Staj Projesi kapsamında Portekiz'de uygulamalı eğitim aldı.

Okul müdürü Necmettin Şahin, yaptığı açıklamada, proje kapsamında farklı tarihlerde üç ayrı grup halinde Braga'ya giden 21 öğrencinin kendilerini kabul eden yaşlı bakım evlerinde uygulamalı eğitim aldığını söyledi.

Öğrencilerin farklı bir kültür ve farklı bir dilin konuşulduğu bir ortamda çalışmanın deneyimini yaşadığını dile getiren Şahin, ayrıca, Braga, Porto ve Viana Do Castelo şehirlerine yaptıkları kültürel ziyaretlerin öğrenciler açısından ufuk açıcı olduğunu ifade etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.