Kocaeli

Zafer Bayramı'na doğru

15:54 29 Ağustos 2018
Zafer Bayramı'na doğru

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Çetin Kocatürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, ülkemizi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Kocatürk, yönetim kurulu üyeleriyle dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Türk milletinin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile tüm dünyaya haykırdığını söyledi.

"Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, ülkemizi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız." diyen Kocatürk, "Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferinin 96. yıl dönümü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kocatürk, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.