Kocaeli

Büyük Zafer'in 96. yıl dönümü

16:02 30 Ağustos 2018
Büyük Zafer'in 96. yıl dönümü

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Kocaeli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Başiskele ilçesinde Kaymakamlık Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören, Kaymakam Atila Kantay'ın, makamında tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Törene, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Garnizon Komutanı Deniz Albay Deniz Akbulut, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, gaziler, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

- Gölcük

Gölcük ilçesindeki tören, Anıtpark’ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Törene, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, askeri ve mülki erkan katıldı.

Altıntaş, Ellibeş ve Tuğamiral Kılıç'ın tebrikleri kabul ettiği törenler, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde geçit töreni ile sona erdi.

- Darıca

Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalara Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören, protokol üyelerinin tebrikleri kabulü ve kokteyl verilmesinin ardından sona erdi.

- Karamürsel

Karamürsel ilçesindeki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, Jandarma Astsubay Çavuş Uğurcan Çelik konuşma yaptı.

Kaymamak Vekili Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, makamda tebrikleri kabul etti.

İlçedeki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğine Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Canik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.