Kocaeli

Uluslararası Darıca Yarı Maratonu

13:24 10 Eylül 2018
Uluslararası Darıca Yarı Maratonu

Kocaeli'nin Darıca ilçe Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 14 Ekim'de gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nun tasarruf tedbirleri kapsamında ertelendiğini duyurdu.

Belediye başkan yardımcılarıyla bir kafeteryada düzenlenen basın toplantısında konuşan Karabacak, ülkedeki ekonomik tedbirlere belediye olarak destek verdiklerini ifade ederek, bir dizi tedbir aldıklarını kaydetti.

Belediye birim müdürlerinin kullandığı araçların garaja çekildiğini dile getiren Karabacak, ekonomik krizin halkın da desteği ile en kısa zamanda aşılacağına inandığını vurguladı.

Karabacak, şöyle konuştu:

"Önceliklerimiz var, bundan dolayıdır ki önceliğimiz halkımızın genel ihtiyaçlarını karşılamak, çözmek. Tasarruf tedbirleri çerçevesinde 14 Ekim tarihindeki yarı maratonu ileri bir tarihe erteledik. Bunun yanı sıra birim müdürlerimizin kullandığı kiralık araçlar da garaja çekildi. Araçlar yakında şirkete teslim edilecek. Müdürlerimiz kendi imkanlarını seferber ediyor buradan da onlara teşekkür ediyorum. Belediye olarak harcamalarımızda da tasarrufa gidiyoruz. Bu tasarruflardan yüzde 30-35’lik katkı sağlayacağımıza inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.