Kocaeli

Gelen fatura şoke etti! Evde sadece 4 gün kalmış

13:03 21 Kasım 2018 6 Yorum Var
Gelen fatura şoke etti! Evde sadece 4 gün kalmış

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 82 yaşındaki Mualla Baştuğ 6 ay içerisinde sadece ayda 3-4 gün kaldığını iddia ettiği evinde yaşanan su sızıntısı nedeniyle 501 TL gelen fatura düzeltilmesini istedi.

Gebze Mutlu Kent Mahallesi Akarsu Bloklarında 20 yıldır tek başına yaşayan, yılın büyük bir kısmını çocuklarının yanında geçiren Mualla Baştuğ, evine döndüğünde musluktan su sızması nedeniyle gelen fatura ile şoke oldu. Mualla Baştuğ, İSU'ya başvurarak itirazda bulundu.

Mualla Baştuğ dilekçesinde emekli maaşı ile geçimini sağladığını belirterek, evde olmadığı sırada musluğun arızalı olması nedeni su sızdığını, bunu evine gelince fark ettiğini, 119 TL'lik fatura geldiğini, yaklaşık 2 ay önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştüğünü, başkanın talimatı ile görevlilerin musluğun onarımını yaptığını, 119 TL'lik faturanın bu ay itibarı ile 501 TL'ye yükseldiğini ifade ederek, itirazda bulundu.


Mualla Baştuğ, İSU yetkililerine daha önce ödediği faturaları gösterdiğini, en yüksek faturasının 41 TL olduğunu belirterek, faturada yeniden düzenleme yapılmasını istedi.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Bursa 5 yıl önce Şikayet Et
    Teyze, madem evde 3-4 gün kalıyorsunuz evden ayrılırken daire girişinden vanayı kapativerin.
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Muslukta sorun varsa kiracının mesuliyeti.. Madem evden çıkıyorsun uzun kalıyorsun kapa vanayi gelince aç sorun nerde elektrik gaz ve suda aynısını yap.. Zaaten evde olmayınca ihtiyacında olmaz.. Çok basit ALLAH u alem açık unutmadığın Nd malum olabilir insanlık hali.. Benim annem musluğu kırmış şu akmış baya 905 tl fatura geldi ödedim yapacak birşey yok.. Animasyon yapmanın manası yok
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Musluk Bozuksa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu senin sorunun belediye gelip senin musluklar bozuk mu diye bakacak halleri yok Musluk kaçırıyordu madem neden yaptırmadın parayı bal gibi ödensin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tahir 5 yıl önce Şikayet Et
    Açık bırakmasaydın hem suçlu hem güçlü
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fatura 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana hiç anormal gelmedi ben ayda 3 kere çamaşır yıkasam 300 lira su 300 lira elektrik parası geliyor birde sızıntı olduğunu söylüyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.