Kocaeli

Bayram namazından çıktı, hayatının şokunu yaşadı

12:45 11 Ağustos 2019 6 Yorum Var
Bayram namazından çıktı, hayatının şokunu yaşadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bayram namazından çıkan genç, sokakta yürürken kafasına isabet eden maganda kurşunuyla yaralandı.

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi Şehit Kazım Sokak’ta mrydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bayram namazından çıkan Resul A.’nın sokakta yürürken bir anda kafasına magandaların ateşlediği kurşun isabet etti. Olayı gören çevredeki vatandaşların yardımıyla Resul A. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Resul A.’nın kafasında kurşun çekirdeğinin olduğu tespit edildi. Hayati tehlikesi olmayan Resul A. ameliyata alındı. 

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 


 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    Maganda lara ağır ceza verilmeli
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer havaya rastgele ateş etmek cinayete teşebbüs olarak sayılıp okkalı hapis cezasıyla çarptırılsaydı kimse magandalığa cesaret edemezdi.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış bayram günü anne babasına facia olacakmı ELHAMDULİLLAH bir kurban daha kesmeleri lazım
    Cevapla
  • DÜZCELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    maganda bir toplum olmuşuz yazık.sevinelim sıkıyoruz,kızalım sıkıyoruz.yahu bu ortaçağ zihniyetini bırakalım.içimizdeki hayvanı bugün öldürelim.(günün mana ve ehemniyetine binaen)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.