Kocaeli

Kocaeli'de dehşet! Arkadaşlarını döve döve öldürmüşler

12:32 16 Ekim 2019 1 Yorum Var
Kocaeli'de dehşet! Arkadaşlarını döve döve öldürmüşler

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, apartmandan dışarıya ceset taşıdıkları sırada yakalanan Sercan C. ve Oktay B. , alkol aldıkları arkadaşlarını aralarında çıkan tartışmada döverek öldürdükleri belirlendi.

Dün öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi’ndeki bir apartmandan, 2 kişinin 1 kişiyi taşıyarak dışarı çıkarmaya çalıştığını gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine adrese gelen polisi gören 2 kişi, taşıdıkları kişiyi yere atıp, kaçmak istedi. Sercan C. ve Oktay B. oldukları ortaya çıkan şüpheliler yakalanarak, gözaltına alınırken, taşımak istedikleri kişinin ise uyuşturucu ve adam yaralama suçlarından sabıkası bulunan Kenan Tunç olduğu belirlendi. Vücudunda darp izleri bulunan Tunç'un 2 şüpheli tarafından öldürüldüğü tespit edildi. 

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Sercan C. ve Oktay B., birlikte alkol alırken çıkan tartışmada Kenan Tunç'u döverek öldürdüklerini anlattı.  Cinayetin işlendiği evin ise Sercan B.'ye ait olduğu belirlendi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan yaralama suçundan sabıkalı Sercan C. ile cinsel taciz, basit yaralama ve tehdit gibi suçlardan sabıkalı Oktay B., adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Kızıldereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle mahluklari asmasak bu cinayetlerin önü alinamaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.