Kocaeli

Eşini öldüresiye döven koca tutuklandı

11:08 30 Ocak 2020 9 Yorum Var
Eşini öldüresiye döven koca tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yılbaşı gecesi eşi Kibariye Sayır'ı (24) öldüresiye döven Salim Sayır (29), genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alınıp, tutuklandı.

Gebze Mevlana Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Kibariye Sayır (24), yılbaşı gecesi eşi Salim Sayır (29) tarafından feci şekilde dövüldü. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kibariye Sayır, 24 gün yoğun bakımda kaldı. Başına ve vücuduna aldığı darbeler ile ağır yaralanan genç kadın, daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da 2 gün tedavi edilen Sayır, taburcu edilerek, anne- babasının evine getirildi.

Eşi, Salim Sayır'dan şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan koca, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • kısas 4 yıl önce Şikayet Et
    sırf gücü yetiyor diye bu insafsızca dayak nedir? aynısını ona da atmak lazım.
    Cevapla
  • karga...sever 4 yıl önce Şikayet Et
    dunyadaki insanlarin yuzde kacinda civatalari tam yanmis logical davranis anlamini bille bilmemeleri tuhaf!!!anlasamiyorsan ayril be adam dovmeye ne gerek var kadindir saaten sana gucu yetmeyecegi kesin.... dovunce sevecekmi sannediyorsunuzda dovuyorsunuz??
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bu ülkede gururlanarak yürürler ALLAH bu gibilerinin la havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim yarab bunlara kadın ne gerek yazık bu kız çocuklarına adam diye veriyorlar yada evleniyorlar basit insan bu tipler neden her halta kamu davası açılıyor bu tür itler neden sokakları kirletir.
    Cevapla
  • alicengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle şeref yoksunları kime yapacağını iyi biliyor,erkekliğin yüz karası bunların yüzünden toplum erkek düşmanı haline geldi,kendi evladını birisi bu hale getirse ne yapar acaba bu hilkat garibesi..
    Cevapla
  • oflu baba 4 yıl önce Şikayet Et
    KADIN DOVMEK NE DEMEK HANGI OKUZ CAGINDA YASIYORSUNUZ COCUGUNUZUN ANNESI kusurlumu bosarsin bir daha yuzunu gormezsi n bu kadar basit kendinize gelin okuzler
    Cevapla
  • yogatli 4 yıl önce Şikayet Et
    okuz bi ise yariyo bu na ne soylenir allah belasini verir insallah
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.