Kocaeli

Sırt ağrısı şikayetiyle gitti, koronavirüs tespit edildi

08:35 06 Nisan 2020 2 Yorum Var
Sırt ağrısı şikayetiyle gitti, koronavirüs tespit edildi

Kocaeli'de sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Binnur Çetinkaya’ya korona virüs şüphesiyle yapılan 'Covid-19' testi pozitif çıktı.

İzmit’te yaşayan Tevfik Çetinkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla eşi Binnur Çetinkaya’nın koronavirüs nedeniyle hastanede tedaviye alındığını duyurdu.

Çocukları ve kendisinin evde karantinada olduğunu belirten Çetinkaya, herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Eşinde öksürük veya ateş gibi belirtiler olmadığını belirten Çetinkaya, yapılan 'Covid-19' testinin pozitif çıktığını kaydetti. Eşinin hastaneye sırt ağrısı nedeniyle gittiğini aktaran Tevfik Çetinkaya, kendi test sonucunu beklediğini belirtti.

Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu hastalıkla ilgili bir tecrübemizi aktaracağız. Başımıza geldi. Eşim bu virüsü kaptı. Hastanede kendisi. Bu hastalığın sadece ateş ve öksürük belirtileri yok. Eşim sırt ağrısı için gitti. Tahliller yapıldı. Sonuç Corona Virüs pozitif çıktı. Arkadaşlar evinizde kalın" dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Mst 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende tanıyorum bunu ama nereden
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Lazyo 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bir alman doktorla röportaj yapmışlardı doktorun söyledikleri çok ilginçti konulan tanrıların %60 ı yanlış diyordu bu güne kadar covid 19 tanılarına infuelanza a testi yapsınlar oda pozitif geliyor dedi bir çok covid 19 pozitif vakasına bu na rastladık diyordu adam
    Cevapla
  • İSA KÖSE 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş Olsun Çömez Allah Acil Şifalar Versin Eşine
    Cevapla
  • Korona 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya var bu işte bişi bak adamın sırtı ağrıyomuş korona var sende demişler şişiriyorlar her hastaneye giden korona lımı kardeşim adam sırtım ağrıyo diyo ne koronası geçin bunları şişirmeyin rakamları bak görüsünüz 1 hafta sonra birden kesilir korona morona sıfıra düşer
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Ciğer ağrısı özellikle iltihap su toplama gibi ciddi problemlerde pekala sırt ağrısına neden olur. Zatürre tipi mantar ve virüs hastalıkları grip nezle gibi semptomlara neden olmadan sırt ağrısı gibi gelişebilir. Neden böyle cahilce bir yorum yazmak için sazan balığı gibi zıpladın acaba?
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Benimde su an sirtim agriyor buyuk ihtimal yumusak dokuda hasar var pekala covid 19 olabilir...
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen doktormusun.
  • haftaya gel 4 yıl önce Şikayet Et
    ne akıllısın sen öyle. akciğer ağrıları sırttan vurabilir.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.