Kocaeli

Piknikçilerin çöpleri karlar eriyince ortaya çıktı

17:04 02 Mayıs 2020 5 Yorum Var
Piknikçilerin çöpleri karlar eriyince ortaya çıktı

Kocaeli'nin Kartepe etekleri ile Maşukiye bölgesinde, karlar eriyince, kış aylarında gelen piknikçilerin bıraktığı çöp yığınları ortaya çıktı.



Kış turizminin önemli merkezlerinden olan Kartepe'de çöp sorunu yaşanıyor. Kış aylarında kaymak, sucuk-ekmek yemek ve doğada güzel vakit geçirmek isteyenler Kartepe'ye akın ediyor. Ancak bazı tatilcilerin bıraktıkları çöpler, zamanla kar altında kalıyor. Havaların ısınmasıyla da gün yüzüne çıkıyor.

Bu ilkbaharda da karlar eridi ve tatilcilerden kalan çöp yığınları ortaya çıktı. Kartepe'nin eşsiz doğasını kirleten çöp yığınlarının, bazı noktalarda su kanallarını tıkadığı da görüldü.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Büşra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanımız lafa gelince Müslümanım diye övünür ama şu görüntü yü de bizim ülkemizde görüyoruz birtek elin gavuru bir tane çöpünü bırakmıyor bizimkiler çocuğunun bezini bile denize, baraja atıyor çok pis milletiz yazıklar olsun
    Cevapla
  • Alaattin 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan görünümlü iki ayaklı yaratıklar yedikten sonra çöpe niye atmiyorsunuz.
    Cevapla
  • Erturan göçer 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim şart ağaç ve çevreyi sevmeyi öğretmek şart yazık şimdi derlerki Belediye çöp almıyor derler ülkemin heryerde aynI mamzara poşetler i dolu sunu taşıyan mallar boş poşetler i geri getirip çöp kutusuna alamıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bu virüs hiç bitmez ve doğa rahat nefes alır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Temiz doğa ! 3 yıl önce Şikayet Et
    Zıkkım yiyin toplamayın birdahaki seferde aynı bu bıraktıkları çöpün içinde zıkkımlansınlar tekrar gelince unutup burayı kim batırmış böyle ne pis bir millet diyeceklerdir eminim evleride mı böyle ya derler uff bıktım böyle vurdum duymaz insan haberlerinden empati yoksunu .!
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.