Kocaeli

Otobüste maske takmayan kadından pes dedirten savunma

07:39 20 Ağustos 2020 30 Yorum Var
Otobüste maske takmayan kadından pes dedirten savunma

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde belediye otobüsünde maske takmayan bir kadın diğer yolcular tarafından uyarıldı. Maske takmayan kadın kendisini, "Doktorum takma dedi" diyerek savundu.

Olay Kandıra'dan İzmit'e gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne ait 800CK hat numaralı belediye otobüsünde meydana geldi. Otobüsteki bir kadın yolcu, maskesini takmadığı için diğer yolcular tarafından uyarıldı. Yolculardan büyük tepki alan kadın, kendisini "Benim canım tartışmak istemiyor, benim doktorum takma dedi" sözleriyle savundu.

Yolcuların dakikalar boyunca uyardığı kadın, çenesinin altında bulunan maskeyi göstererek, "Ben sağlıktan anlayan bir insanım. Binmeyin o zaman, gelmeyin. Nefes alamıyorum. Yüzümde duruyor. Tam buramda duruyor. Ben zaten ölmek istemiyorum. Binmeyin o zaman otobüse, gelmeyin" dedi. Diğer yolcuların yoğun tepkilerine dayanamayan kadın maskesini yüzüne taktı.

YORUMLAR

30 Yorum Var
  • kıssadan hisse 3 yıl önce Şikayet Et
    hani padişah incili çavuşa öyle bir kabahat işle ki özrün kabahatinden büyük olsun demiş bununki o hesap !..
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    otobus soferine ceza verilmeli nasil bindi bu kadin maske takili bindiyse maskeyi cikartimi sofor indirmeli bu kadini yada polis cagirmasi gerekir
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    sofor ne alaka ya sofor nerden görücek okadar insan uyarmış yetmiyormuş gibi bide soformu uyarıcak. herşeyi söföre yıkmayalım
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Şöförün bütün işi tükendi de biri maskeyi indirdi mi diye milleti takip edecek! Bu esnada kaza yaparsa yine suçlu olacak! Saçmalamanın âlâsını yapmışsın!
  • bilim 3 yıl önce Şikayet Et
    ey cehalet geldiysen üç defa vur ?!
    Cevapla
  • Mehmet Güler 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tür laftan anlamayan kişilerle tartışma yerine, kurallara uyan yolcular otobüs içinde organize olarak, otobüs şöförünü sağa çekip kontak kapatmaya ve polisi çağırmaya zorlasalar daha iyi olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu cahil insanlardan çektiğimiz. Lafta anlatamazsın üstelik havaya konuşursun ancak. Boşuna dememiş Hz. Mevlana ''Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol.''
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.