Kocaeli

Yüzü yanan Dilara için Sağlık Bakanlığı devreye girdi

15:38 04 Aralık 2020 21 Yorum Var
Yüzü yanan Dilara için Sağlık Bakanlığı devreye girdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 aylıkken sobadan çıkan yangın sonucu yüzü ve vücudu yanan Dilara Şencan için Sağlık Bakanlığı devreye girdi.

Dilara Şencan için iyi haber geldi. İzmit'te 5 yıl önce çıkan yangında Şencan çiftinin kızları Dilara Şencan'ın beşiği perdenin tutuşması sonucu alev aldı. Minik bebeğin yüzünde ve vücudunda yanıklar oluştu. Bir yıla yakın yoğun bakımda yattı. Anne Altın Şencan , fiziksel görünümü nedeniyle dışlanan kızı Dilara'nın tedavisi için yardım istedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI DİLARA İÇİN DEVREYE GİRDİ

Dilara Şencan’ın tedavisi için Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Bakanlık görevlileri tarafından arandığını söyleyen baba Cem Şencan, bakanlık yetkilileri tarafından arandım. Bana kızımı Akdeniz Üniversitesi’nde birçok başarılı operasyonlara katılan Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından tedavi ettirileceği söylendi dedi. Haber 7'nin yeniden görüştüğü Şencan' Ailece çok mutlu olduk. Kızımın bir an önce tedavi olup eski sağlıklı görünüme kavuşmasını istiyoruz. Allah devletimizden ve buna vesile olan haber kuruluşlarından razı olsun. Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye böyle bir kaza göstermesin' şeklinde konuştu.

HABER7

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle sorumsuz annelerin çocuk sahibi olması tıbbi yollarla engellenmeli. Utanmadan iki çocuk daha yapmış. Çocuğun eli bile yanmış yok olmuş , hiç mi duymamış bebeğin çığlıklarını...Devlet bu anneyi hapse atacağına birde ödül olarak bakım parası, engelli maaşı verir, oh mis.......
    Cevapla
  • Sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursalı belki yarın bir gün senin hakkında da vicdansızın biri, senin yaptığın gibi bir yorum yapar. O zaman vurursun kafanı.
  • KDGJFDJ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ln ordan
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    sen ne kadar vicdansızsın. ahlaksız bide devlete akıl veriyor..
  • selami 3 yıl önce Şikayet Et
    büyük lokma ye büyük konuşmaaaaa
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum cok acımasızca olmuş. Kaza bu herkesin basina gelebilir.Diger cocuklar gayet bakimli ve temiz ler demekki anne iyi bakiyor.Dunya bu insanin basina hersey gelebilir.
  • vatandaş 34.. 3 yıl önce Şikayet Et
    haklısın da kardeş çocuk için o para ama dediğinde sonuna kadar haklısın
  • Yorgun Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel haber, lâkin bu çaresiz ailenin feryadını duyurabilmesi için gazetelerde manşet olmasımı gerekiyordu, devlet dediğin dağ gibi arkasinda durmalı ihtiyacı olan vatandaşın, sık sık böyle içimizi burkan haberlerle karşılaşıyoruz, bir fon oluşturulabilir hayırseverlerin sponsorluğunda ve son çare olarak buraya başvurabilir ihtiyaç sahipleri, buda devletin öncülüğü ve denetiminde olmalı.
    Cevapla
  • m... 3 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse ağlayacağım, rabbim şifa verir inşallah
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimizden acil şifalar diliyorum kızımıza.
    Cevapla
  • Nevzat Gnc 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah. Allahu Teala devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.