Kocaeli

Babasının katil olmasını engellemeye çalıştı, ölümüne sebep oldu

09:56 16 Ekim 2022
Babasının katil olmasını engellemeye çalıştı, ölümüne sebep oldu

Kocaeli'de bir şahıs alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada babasının tartıştığı kişiyi silahla yaralamasını engellemek istedi. Çıkan arbedede göğsünden vurulan baba hayatını kaybetti.

Olay Dilovası ilçesindeki Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı. Alacak verecek meselesi nedeniyle telefonda tartışma yaşayan Tahsin Yıldız ile A.K. caddede buluştu. Tartışmanın büyümesiyle A.K., Yıldız'da bıçak çekti. Tahsin Yıldız ise cebindeki tabancayı çıkardı.

Kocaeli tartışma baba

ÇIKAN ARBEDEDE GÖĞSÜNDEN VURULDU

Tahsin Yıldız tabancayı ateşleyeceği sırada oğlu F.Y., araya girerek babasını engellemeye çalıştı. Baba ve oğulun arbedesi sırasında silahın ateşlenmesiyle F.Y. elinden, Tahsin Yıldız ise göğsünden yaralandı.el olmaya çalıştı. Çıkan arbedede Tahsin Yıldız göğsünden vuruldu.

Kocaeli tartışma baba

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralanan Tahsin Yıldız, ilk olarak Dilovası Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tahsin Yıldız, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tahsin Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Kocaeli tartışma baba

Kocaeli tartışma baba

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.