Kocaeli

Beton direklerin arasında oynayan küçük Yusuf'un feci ölümü

09:11 21 Aralık 2022 6 Yorum Var
Beton direklerin arasında oynayan küçük Yusuf'un feci ölümü

Kocaeli Başiskele'de, beton elektrik direklerin üzerine çıkıp oynayan 6 yaşındaki Suriye uyruklu Yusuf Khalaf, kayan direklerin arasında sıkışarak öldü.



Olay, saat 16.15 sıralarında Mahmut Paşa Mahallesi Ova Sokak’ta meydana geldi. Yusuf Khalaf, evinin karşısındaki boş araziye üst üste bırakılan beton elektrik direklerinin üzerine çıkıp oynamaya başladı. Yusuf, bu sırada kayan beton direklerin arasında sıkıştı. Durumu fark eden mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, çocuğu beton direklerin arasından çıkardı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yusuf Khalaf'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Talihsiz çocuğun cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Suçlular cezasını çekmeli.O direklerin arasına o çocuk nasıl girebilir?Neden etrafı çevrilmez.Allah sabır versin.Allah rahmet eylesin yavrumuza.Buna sebep olanları da Allah bildiği gibi yapsın inşallah.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorumsuz yetkililer hakkında soruşturma ve cezai işlem uygulanması gerekir. Adalet herkes için tecelli etmeli.
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    kocaeli sedaş tam bir rezillik işte buyur bir çocugun canı gitti .
    Cevapla
  • keyf 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem şantiye alanı olarak kullanıyorsun bu yerin etrafında tel bariyer neden yok.Bu kadar vurdumduymazlık olabilirmi.Bu insanlara zaten bir baskı var toplumca sesleride çıkmıyor yazıktır günahtır .Şu anda haberi okuyanların bir kısmı bile çocuğun suriyeli olması sebebiyle haberi okuyup geçiyor.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    gene suriyeli muhacir kardeşlerimizin dramı bu bilmem kaçıncı Allah ailesine sabır versin en büyük acılardandır kendi öz topraklar dışında ölmek
    Cevapla
  • skoc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim buradada suriyeli çocuklar var 2 yaşındaki çocuğu dışarı başında kimse olmadan salıveriyorlar bakan yok eden yok sorumsuzluk had safhada yine iyi hayatta kalıyor çocuklar.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.