Kocaeli

Babasının cenazesini yıkarken fenalaşıp hayatını kaybetti

17:10 28 Kasım 2023 10 Yorum Var
Babasının cenazesini yıkarken fenalaşıp hayatını kaybetti

Kocaeli'de 92 yaşındaki babasının cenazesini yıkarken fenalaşan 66 yaşındaki Ahmet Temel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmit'te yaşayan 92 yaşındaki Maksut Temel, yaşlılığa bağlı sebeplerle hayatını kaybetti. Babasının ölümüne üzülen ve cenazesinin yıkandığı esnada fenalaşan 66 yaşındaki oğlu Ahmet Temel, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde Ahmet Temel'in aort damarında yırtılma meydana geldiği belirlenerek ameliyata alındı. Temel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Temel ve babasının 1 gün arayla yaşamını yitirmesi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Bir gün arayla toprağa verildiler

Maksut Temel’in cenazesi dün Kuruçeşme Fatih Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuruçeşme Mezarlığında toprağa verildi. Kendisinden 1 gün sonra yaşamını yitiren oğlu Ahmet Temel’in cenazesi ise bugün öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    her canlı ölümü tadacak: ancak bahane olacak. mekanları cennet olur inşaallah.
    Cevapla
  • Misafir Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Kurban olduğum Allah'ım böyle kullarının sayısını ülkemizde çoğalt yarabbi âmin
    Cevapla
  • zafergülten 4 ay önce Şikayet Et
    cennetlik bir kul,66 yaşında ve bu yaşta bile babasına saygısını sevgisini yitirmemiş hayırlı bir evlat,Allah rahmet eylesin.yazık dünyada ender bulunan insanlardan ikisi daha gitti.
    Cevapla
  • orhan 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Recep IŞIK 4 ay önce Şikayet Et
    Merhum Maksut ve Ahmet TEMEL ağabeyilerimin ruhları ŞAD,toprakları NUR,mekanları FİRDEVİS CENNETİ (CENNETİN EN ÜST ve ORTAYERİ),yoldaşları Yüce Yaratan ve onun Yüce İSLAM PEYGAMBERİ Hz.MUHAMMED MUSTAFA Sav.olsun.Merhumlara ALLAH.CC.RAHMET VE MERHAMET,kederli ailelerine ,eş,dost ve sevenlerine baş sağlığı sabır ve metanet dilerim.Tüm KOCAELİ ye BAŞSAĞLIĞI SABIR VE METANET diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.