Kocaeli

Eczanede fenalaşan çocuğun kahreden ölümü

16:26 19 Aralık 2023 2 Yorum Var
Eczanede fenalaşan çocuğun kahreden ölümü

Kocaeli Derince'de annesi eczaneden ilaç aldığı sırada fenalaşan 2 yaşındaki Sinay Mina, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İbni Sina Mahallesi Şeker Sokak'ta yaşayan Talip ile Emine Mintemur çiftinin 2 yaşındaki kızı Sinay Mina, yüksek ateş sebebiyle rahatsızlandı. Annesi tarafından hastaneye götürülen Sinay Mina, muayenenin ardından ilaç almak için gittikleri eczanede fenalaştı. Tekrardan hastaneye kaldırılan Sinay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sinay Mina'nın yüksek ateş sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Sinay'ın cenazesi, Muratevler Cami'de kılınacak namazın ardından Derince Şehitlik Mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun ölümünde en büyük pay onu muayene edip de çocuğun bu kadar ölüme yakın olduğunu anlamayan (veya daha doğrusu anlamak istemeyen) doktorundur.
    Cevapla
  • erzincanlı 4 ay önce Şikayet Et
    rabbim ailesine sabır versin.cennete gitti yavrucak.
    Cevapla
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Yüksek ateş vardı neden müşahadeye alınmadı, ateşi düşürülüp öyle gönderilmedi, ihmal mi var, araştırılmalı, üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.