Yasa boğan olay: Dede ile torunu aynı gün hayatını kaybetti
Kocaeli'de yaşayan 80 yaşındaki Abdullah Koç ile İzmir'de yaşayan 29 yaşındaki torunu Büşra Özay aynı günde hayatını kaybetti.

Kocaeli'de yaşayan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Abdullah Koç ile İzmir'de yaşayan 29 yaşındaki torunu Büşra Özay, aynı gün hayatını kaybetmesi aileyi yasa boğdu. Abdullah Koç yaşa bağlı sebeplerden kaynaklı, torunu ise gribal enfeksiyon nedeniyle vefat etti. Abdullah Koç ile bir çocuk annesi Büşra Özay'ın cenazesi, bugün İzmit Mehmet Ali Paşa Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Donanma Kurmay Başkanı Tümamiral Nihat Baran, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sevenleri katıldı.

YORUMLAR
6 Yorum Var-
Caner
1 yıl önce
Şikayet Et
Hastalık bahane kardeşim,vakit gelince ne bir dakika ne de bir dakika sonra ..Bu arada bütün komutanlar cenazeye gelmiş,hayırdır ne alaka acaba.
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
RACİ
1 yıl önce
Şikayet Et
Koronadan artık grip diye bahsediliyor.
Beğen
Toplam 3 beğeni
-
zafergülten
1 yıl önce
Şikayet Et
gribal enfeksiyon derken,İzmir de 20 sene kadar kaldım,akrabalarım vardı,İzmir de akraba ziyeretlerinde,hele bayramlarda öpüşmek,sarılmak adettir,öyleki bi akraba ziyaretinde bayram ziyaretine gelmiş olan 20 kadar kişinin bana sarılıp öptüğünü unutmam,bereket o zamanlar salgın yoktu,
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
ilginç
1 yıl önce
Şikayet Et
gribal enfeksiyon demişler de acaba miyokardit oldu da fark etmedi mi? Grip olunca ve atlattıktan sonra bile göğüs ağrısı varsa mutlaka kalp doktoruna bir görünün
Beğen
Toplam 4 beğeni
-
Mustafa
1 yıl önce
Şikayet Et
Allah'ın belirlediği ömrün sonuna gelmiş rahmetli kardeşimiz. Rabbim, kabrini cennet bahçesi eylesin inşallah.
Beğen
Toplam 5 beğeni
-
adem
1 yıl önce
Şikayet Et
Allah Rahmet eylesin her ikisinide....
Beğen
Toplam 7 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle