Kocaeli

Otomobilinden inerken öldürüldü

14:37 19 Mart 2024 7 Yorum Var
Otomobilinden inerken öldürüldü

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden inerken aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.00 sıralarında Diliskelesi Mahallesi 702. Sokak’ta meydana geldi. Emre Taşdemir, 34 HDB 992 plakalı otomobilini park edip indikten sonra husumetli olduğu iddia edilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Taşdemir, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli, tabancasını olay yerine atarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Taşdemir, 112 Acil ekipleri tarafından kaldırıldığı Gebze Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 6 boş mermi kovanı bulundu. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • İtiraz Yok 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nda yaşatılan istisnasız herkesin, katillere can borcu vardır ve katiller, istediği anda bu borcu tahsil etme hakkına sahiptir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Öldüren ne için yaptı bilmiyorum ancak insan öldürmenin hesabını hiç düşündü mü.
    Cevapla
  • ALLAH İÇİN 1 ay önce Şikayet Et
    insanlarda ne inancı nede imanı kaldı hal böyle olursa CİNAYETLER AYYAŞLIK SAPIKLIK ÇOK OLUR ANA BABA KATLİAMI OLURSA DAHA NE BEKLENİR BUNLARDAN
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    bu insanlık mı?
    Cevapla
  • Teoman 1 ay önce Şikayet Et
    Kısasta kısas vardır. Başka şekilde düzelmez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.