Kocaeli

Daha 16 yaşındaydı, 'Kız meselesi' yüzünden canından oldu

09:50 27 Mart 2024 13 Yorum Var
Daha 16 yaşındaydı, 'Kız meselesi' yüzünden canından oldu

Kocaeli Gebze'de kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olay, Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi Sarı Cami mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde bir araya gelen Kadem Can Çiçek (16) ile E.K.D. (20) arasında kız meselesi sebebiyle tartışma çıktı. E.K.D'nin arkadaşlarının da dahil olmasıyla büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. O esnada E.K.D. tabancayla rastgele etrafa ateş açtı. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet ettiği Kadem Can Çiçek kanlar içinde yere yığıldı, E.K.D ise olay yerinden kaçtı. Caddeden geçen bir minibüs sürücüsü Kadem Can Çiçek’i aracıyla Fatih Devlet Hastanesine götürdü.

Kadem Can Çiçek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiçek'in cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Öte yandan, polis ekiplerinin çalışması neticesinde E.K.D gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • zafergülten 1 ay önce Şikayet Et
    internet insanların ahlak yapısını baya bozuyor,gençlere kötü örnek olabilecek kişiler çok,hele tik tok,gencecik kızlar babası yaşındaki erkeklerle canlı yayında sohbet ediyor,hele hele yapılan yorumlar tam bir skandal,çoğu taciz içerikli.
    Cevapla
  • ferhat 1 ay önce Şikayet Et
    kız değil zina meselesi yüzünden
    Cevapla
  • mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    su destisi su yolunda gider
    Cevapla
  • mustafa44 1 ay önce Şikayet Et
    Zina haramdır ve malesef sonu hüsrandır. Allahın men ettiği hiçbir şeyden insanoğluna hayır gelmemiştir ve gelemeyecektirde. Rabbim hepimizi ıslah etsin yazık olmuş gencecik kardeşimize...
    Cevapla
  • huzur 1 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas,uğraşmayın bu durumda kim varsa, vatan hainleri bölücü,sevici hepsinin biçilme zamanı geldi ,bi huzur ya böyle gençliğin içine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.