Kocaeli

Yer: Kocaeli! Verdikleri bir ilanla 120 milyonluk vurgun yaptılar

11:42 08 Mart 2025 2 Yorum Var
Yer: Kocaeli! Verdikleri bir ilanla 120 milyonluk vurgun yaptılar

Sapanca'da sosyal medya üzerinden sahte 'bungalov kiralama' ilanı vererek 20 milyon TL vurgun yapan 30 şüpheli, 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

İddiaya göre, sosyal medya üzerinden Sapanca'da sahte bungalov kiralama ilanı veren şüpheliler, vatandaşları toplam 120 milyon TL dolandırdı.

Yakalanan 30 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İHBARLAR POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Nevşehir, Adana, Mersin'den gelen şikayetler üzerine bungalov dolandırıcılığına yönelik çalışma başlatıldı. 

5 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Kocaeli polisi tarafından Kocaeli harici 5 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'ye getirilen 30 şüpheli alınan ifadelerinin ardından 7 Mart Cuma günü adliyeye sevk edildi. 

3 ŞÜPHELİNİN FİRARİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Gözaltına alınan 30 şüpheliden 3'ünün ise firari olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Future 2023 3 ay önce Şikayet Et
    İyide dolandırıcıların hiçmi suçu yok......Çete kapsamına alın olay başı ceza katlayarak verin mal varlıklarına el koyun......Sonra buyrun dolandırıcılık yapın deyin kaç kişi çıkabiliyor.........Yıllardır havanda su dövülüyor........Yapan durmuyor,madur bitmiyor.......Devletinde angariye işlere harcadığı zaman kaybı büyüyor.......Çözüm mecliste bitiyor
    Cevapla
  • medo 3 ay önce Şikayet Et
    Bu dolandırıcılar neyse de, şu memlekette her gün yaşanan onca olay varken hiç bir şeyden ders çıkarmadan, bir koyup on alma hırsıyla sürekli dolandırılmaktan bir türlü bıkmadılar usanmadılar. Tevekkeli değil ya, önüne arkasına bakmadan, her şey güzel olacak demekle her şeyin güzel olacağını zannedip, milyonlarca kişinin bir şarlatanın peşinden gitmesi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.