Konya

Kurban Bayramı'na doğru

12:27 22 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Konya Valisi Erol, mesaj yayımladı

Konya Valisi Muammer Erol, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Erol, mesajında, dini bayramların toplumsal birlikteliği sağlayan, manevi değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığı özel günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'na milletçe hep birlikte kavuşmanın manevi huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erol, şunları kaydetti:

"Büyük Türk milletinin en önemli hasletlerinden birisi de dini ve milli bayramlarına verdiği değerdir. Bayramların, milli ve dini duyguların canlı tutulması fonksiyonu yanında, toplumun birlik ve beraberliğinin sağlanmasında, bireylerde bu bilincin oluşmasında büyük önemi vardır. Bayramlar, sosyal dayanışma ve barış şuurunun fertlere kuvvetle hakim olduğu günlerdir. Bayramlarımızı fırsat bilerek sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeli, kırgınlıkları gidermeli, birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.