Konya

Selçuklu Belediyesinde bayramlaşma

14:07 28 Eylül 2015
Selçuklu Belediyesinde bayramlaşma

Belediye Başkanı Altay, personel ile bayramlaştı

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye personeli ile bayramlaştı.

Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Altay, daha sonra sosyal tesislerde diğer personel ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Altay, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptığı konuşmasında, "Biz bu topraklara geldiğimizde birçok etnik kökenden insan buralarda yaşıyordu. Bu kardeşlik bize Selçuklular'dan emanet" dedi.

Bayram süresince mutlu ve huzurlu günlerin yanı sıra hüzünlü günlerin de yaşandığını ifade eden Altay, hac farizasını yerine getiren Müslümanların yaşadığı felaketin bayramı hüzünlendirdiğini dile getirdi.

Türkiye'nin de son günlerde zor bir dönemden geçtiğine işaret eden Altay, şunları kaydetti:

"Bayramda da maalesef şehit haberi almaya devam ettik. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden güçlerin yaptığı eylemlere ve oradaki mücadeleye şahitlik ediyoruz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var ve millet olarak da bu bedeli ödüyoruz. Ama biz 1071’de Sultan Alparslan’ın açtığı bu yolda, bu toprakları adeta kanla kazandık ve mücadeleyi de ilelebet sürdürmeye kararlıyız. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke.  Bu ülkenin mutluluk ve huzur içinde yaşaması için, bu ülkenin anneleri evlatlarını şehit verirken, bir taraftan da 'vatan sağ olsun' deme cesaret ve erdemini gösteren bir millet. Biz inanıyoruz ki bu mücadeleyi milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde kazanacaktır."

Altay, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı bayramlaşma programında, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür ederek, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.